Wij beantwoorden uw mail binnen 8 uur

 

 

 

 

Levering met Post.nl Pakket of brievenbus post

De geschiedenis van het reclame-bord in vogelvlucht

De aller eerste reclame-borden toen nog veelal gemaakt van geëmailleerd metaal dateren uit het begin van de vorige eeuw rond 1908 en werden tot ver in de vijftiger jaren gemaakt.
De reclame boodschap werd vervaardigd met speciale druktechnieken op metaal en werd gebruikt door o.a. winkeliers als buitenreclame voor op de gevel die zo op een aantrekkelijke manier hun reclame boodschappen toonde aan het winkelend publiek.
Een aantal nog steeds bekende merken zoals Philips, Persil, Verkade, Douwe Egberts, Droste Cacao, en nog veel meer bekende en reeds onbekende merken lieten graag hun reclame boodschap en producten vervaardigen op metalen-borden, behalve voor fabrikanten van o.a. tabak, koffie en wasmiddelen merken werden de borden ook o.a. gebruikt in het openbaar vervoer zoals in treinen, bussen en trams waar de borden vooral als waarschuwing bordjes werden gebruikt zoals b.v. een welbekend bord uit die tijd "niet spuwen". Ook auto en fiets fabrikanten lieten hun gloednieuwe modellen graag afbeelden op deze wijze om zo hun nieuwste producten te promoten. De oude reclame borden van toen worden in hun oorspronkelijke schoonheid hedendaags opnieuw gereproduceerd op metaal. Waarom ? Omdat we de reclame borden van toen nog altijd erg mooi vinden en zo een stukje verloren nostalgie terug halen uit een tijd waarin reclame nog niet op TV, sociale media en huis-aan-huis folders werd verspreid, maar gedrukt werd op metalen-borden ! Dat voor de reproductie van oude reclame-borden tegenwoordig nieuwe druk technieken op metaal worden gebruikt is niet zo raar, zo kunt u genieten van de prachtig geïllustreerde afbeeldingen voor een hele betaalbare prijs ! Metalenborden.nl ©

Pagina 1 van 9
Resultaten 1 - 24 van 194

METALEN BORDEN

Pagina 1 van 9

Winkel Mandje

 x 

Zoek Artikel

Onze Producten

Ga naar boven